Møt ordføreren og næringsrådet til frokost 4. juni

Møt ordføreren og næringsrådet til frokost 4. juni

Frokostmøte tirsdag 4. juni 2024 kl. 07:30 Spiker’n

Enebakk Næringsråd har gleden av å invitere alle lokale næringsdrivende, både medlemmer og ikke-medlemmer, til et inspirerende frokostmøte. Dette er en ypperlig anledning til å samles, utveksle ideer, og få innsikt i viktige saker som påvirker deres virksomheter.

Agenda

  • Velkomsthilsen ved styreleder Tom Borthen
  • Nasjonalparken og muligheter for næringslivet i Enebakk v /ordfører Christopher Leiknes
  • Status for kommuneplan og langsiktig økonomisk plan (LØP): En detaljert gjennomgang ved Marianne Holen, kommunalsjef, og Torbjørn Bjørklund, leder for program og prosjekter. De vil utforske hva de nye planene vil bety for lokale næringsdrivende.
  • Ordførerens mål for sin første periode: Christopher Leiknes deler sine mål og hva han konkret skal oppnå for at han selv skal være fornøyd med jobben han har gjort.
  • Informasjon om nominering av årets bedrift i Enebakk v/Tom Borthen: Dette punktet vil dekke samarbeidspartner, premiering og nominasjonsprosess.
  • Spørsmål fra deltakere til ordfører og kommunalsjef.

Praktisk informasjon

Sted: Spiker’n, Sulerudveien 253, 1914 Ytre Enebakk
Dato og tid: tirsdag 04.06.2024 kl 07:30-09:00
Påmelding: Bekreft din deltagelse ved å sende en e-post til enebakknr@gmail.com. Siste frist for påmelding er søndag 02.06.

Vi oppfordrer alle interesserte til å melde seg på og delta i denne viktige samtalen. Engasjement i disse diskusjonene kan bidra til å forme fremtiden for næringslivet i området.

Velkommen!